våra tjänster

sjövalla byggservice

Kvalitet, kompetens och kundfokus
Sjövalla Byggservice har som främsta mål att alltid leverera ett resultat som gör kunden nöjd. För oss står kvalitet, service och tillgänglighet högst på dagordningen och vi går in för vårt jobb till 100 procent.

Våra tjänster

Vår verksamhet bygger på två huvudområden, skadereparationer och byggservice, och bland våra uppdragsgivare finns försäkringsbolag, rederier, fastighetsbolag och elektronikföretag – men även en del privatkunder.  Tack vare lång erfarenhet i branschen har vi ett stort kontaktnät av underleverantörer som vi kan anlita vid behov.Vi är en helhetsleverantör och koordinator, försäkringsbolagets förlängda arm, med stort kundfokus och ambition att alltid leverera det lilla extra. Vid till exempel en vattenskada sköter vi kontakten med försäkringsbolag och sanerare, och utför besiktningar och kalkyler.

På Sjövalla Byggservice är vi noga med att hålla oss uppdaterade och ser till att ständigt vidareutbilda vår personal. På så sätt håller vi oss ajour, vilket är viktigt för att hålla högsta kvalitet.
Vi har ett miljötänk som genomsyrar hela verksamheten.Vi är noga med att återvinna och källsortera allt rivningsmaterial, men också att välja miljövänliga lösningar vad gäller transporter och logistik.Vi är certifierade och diplomerade enligt flera kvalitets- och miljösystem.