väx med oss

karriär

På Sjövalla Byggservice är vi noga med att hålla oss uppdaterade och ser till att ständigt vidareutbilda vår personal. På så sätt håller vi oss ajour, vilket är viktigt för att hålla högsta kvalitet.

karriär

Att jobba hos oss

Vi är ett ungt, expansivt företag som satsar på vår personal och erbjuder därför bland annat pension, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.
Vi informerar och vidareutbildar vår personal för att möta framtida och ställda krav. Vi strävar efter att ständigt förbättra vårt ledningssystem så att vårt arbete därigenom kan bedrivas på ett mera effektivt sätt.

Kärnvärden:
Enkelhet – enhetligt och okomplicerat agerande
Kompetens – kunskap, vilja och förmåga
Pålitlighet och gott uppträdande
Kvalitet, kompetens och kundfokus – Sjövalla Byggservice har som främsta mål att alltid leverera ett resultat som gör kunden nöjd.

Lediga jobb

VVS-montör i Göteborgsområdet 

Vi söker nu VVS-montörer till Göteborg med omnejd
.Krav:
• Körkort
• Yrkesbevis
• Minst 6 års yrkeserfarenhet

Om tjänsten:  Sjövalla Byggservice har en egen VVS-avdelning. Vi har idag 10st egna anställda rörläggare med behörighet säkervatten med Mikael Bryngelsson i spetsen som arbetsledare. Anledningen till att vi vill bredda våran verksamhet med VVS är att vi vill kunna komma ut ännu snabbare i akutskedet för att hjälpa kunden på bästa sätt. www.sjovallavvs.se
 
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till: 
Mikael Bryngelsson     mikael@sjovallabygg.se

Snickare i Göteborgsområdet 

V​i söker nu snickare till Göteborg med omnejd
.Krav:
• Körkort
• Yrkesbevis
• Minst 6 års yrkeserfarenhet

Om tjänsten: Sjövalla Byggservice erbjuder totalentreprenad med genomtänkta helhetslösningar. Inom ramen för våra byggservicetjänster utför vi främst ombyggnationer, tillbyggnationer, stambyten och lokalanpassningar, stora och små projekt. Vid lokalanpassningar av till exempel kontors- eller butikslokaler är vi flexibla, och lägger upp projektet så att den ordinarie verksamheten ska kunna pågå samtidigt, med så få störningsmoment som möjligt.  www.sjovallabygg.se

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till:
Pontus Johannesson HR ansvarig.  pontus@sjovallabygg.se