Om oss

sjövalla byggservice

Vi på Sjövalla Byggservice AB gör det mesta inom byggservice. För oss står kvalitet, service och tillgänglighet högst på dagordningen och vi går in för vårt jobb till 100 procent.

Om oss


Sjövalla Byggservice är specialister inom byggservice, skadereperation och lokal anpassning. Sjövalla VVS är specialiserade på att åtgärda olika fastighetsskador. 


Inom Byggservice är vi ett team på cirka 80 anställda som betjänar kunder såsom försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, (oms, 2023, 275 milj. sek). Inom VVS är vi ett team på ungefär 10 VVS-montörer med certifiering "säker vatten".

Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 Kvalitet, ISO 14001 Miljö och ISO 45001 Arbetsmiljö. 

Med ett brett utbud av tjänster följer vi med kunderna från projektstart till avslut. Vårt mål är att bygga långsiktiga och pålitliga relationer med kunderna, grundade på kunskap, service och kvalitet

Sjövalla Byggservice

Affärside

Vår ambition är att hålla högsta möjliga kvalitet, kompetens och servicenivå, för att på så sätt tillgodo se våra beställare och kunders önskemål. Vi lägger stor vikt vid att personalen skall trivas och känna ansvar för de arbetsuppgifter som företaget utför för våra beställare.

Vision

Att vi alla inom företaget gemensamt strävar mot att ständigt förbättra oss. Nöjda kunder återkommer.