Karriär

Sjövalla Byggservice

– Väx med oss

På Sjövalla Byggservice är vi noga med att hålla oss uppdaterade och ser till att ständigt vidareutbilda vår personal. På så sätt håller vi oss ajour, vilket är viktigt för att hålla högsta kvalitet.

Sjövalla Byggservice har som främsta mål att alltid leverera ett resultat som gör kunden nöjd. För oss står kvalitet, service och tillgänglighet högst på dagordningen och vi går in för vårt jobb till 100 procent.

Företaget startade 1992 i Göteborg, har vuxit med tiden och omfattar i dag ett 75-tal anställda och verkar främst i Göteborg med kranskommuner.  

Vår verksamhet bygger på två huvudområden, skadereparationer och byggservice, och bland våra uppdragsgivare finns försäkringsbolag, rederier, fastighetsbolag och elektronikföretag – men även en del privatkunder. Tack vare lång erfarenhet i branschen har vi ett stort kontaktnät av underleverantörer som vi kan anlita vid behov.

På Sjövalla Byggservice har vi ett miljötänk som genomsyrar hela verksamheten.

Vi är noga med att återvinna och källsortera allt rivningsmaterial, men också att välja miljövänliga lösningar vad gäller transporter och logistik.

Vi är certifierade och diplomerade enligt flera kvalitets- och miljösystem

Lediga jobb

Här ser du våra lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster ute.

Att jobba hos oss:

  • Vi är ett ungt, expansivt företag som satsar på vår personal och erbjuder därför bland annat pension, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.
  • Informera och vidareutbilda vår personal för att möta framtida och ställda krav.
  • Vi strävar efter att ständigt förbättra vårt ledningssystem så att vårt arbete därigenom kan bedrivas på ett mera effektivt sätt.

Kärnvärden

  • Enkelhet – enhetligt och okomplicerat agerande
  • Kompetens – kunskap, vilja och förmåga
  • Pålitlighet och gott uppträdande
  • Kvalitet, kompetens och kundfokus – Sjövalla Byggservice har som främsta mål att alltid leverera ett resultat som gör kunden nöjd.